Obrenovac, 12.08.2020

Uništeno 1.160 kilograma narkotika u TENT-u


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 12.10.2017
Direktor policije Vladimir Rebi─ç, koji je prisustvovao spaljivanju narkotika, precizirao je da me─Ĺu uni┼ítenom drogom preovla─Ĺuju marihuana i heroin.


´╗┐

U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu uništeno je 1.160 kilograma narkotika i drugih psihoativnih supstanci koje je policija zaplenila u prethodnom periodu.

Direktor policije Vladimir Rebi─ç, koji je prisustvovao spaljivanju narkotika, precizirao je da me─Ĺu uništenom drogom preovla─Ĺuju marihuana i heroin.

Rebi─ç je najavio da ─çe u narednom periodu biti spaljene još ─Źetiri tone narkotika, sukcesivno, zbog ograni─Źenja da se u jednom satu mo┼że uništiti 150 kilograma droge.

Prema njegovim re─Źima, Ministarstvo unutrašnjih poslova na ovaj na─Źin jasno i transparentno je pokazalo gde završava droga koju je srpska policija zaplenila u uspešnim akcijama.

"U prethodne tri godine, srpska policija oduzela je više od 10 tona razli─Źitih vrsta narkotika, ─Źime smo pokazali nameru i posve─çenost Ministarstva unutrašnjih poslova da se uhvati u koštac sa ovom vrstom kriminala i da smanji, na najmanju mogu─çu meru, mogu─çnost da gra─Ĺani, pre svega najmla─Ĺa populacija, do─Ĺu u dodir sa drogom", naglasio je direktor policije.

Rebi─ç je dodao da ─çe Ministarstvo i u narednom periodu nastaviti intenzivnu borbu protiv trgovine narkoticima, kao i saradnju sa drugim bezbednosnim slu┼żbama, pre svega Bezbednosno informativnom agencijom i nadle┼żnim tu┼żilaštvima.

Uništavanju droge, pored pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, prisustvovali su ─Źlanovi Komisije za pra─çenje postupka uništavanja oduzetih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, predstavnici javnih tu┼żilaštva i sudova, kao i predstavnici „Elektroprivrede Srbije".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE