Obrenovac, 21.09.2019

Nastavak izgradnje toplifikacione mreže na Zabrežju


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.10.2017
Radovi su započeti 15. septembra, a prema rečima direktora JKP Toplovod, Borisa Ivkovića aktivnosti na izgradnji toplfikacione mreže ulaze u završnu fazu.

Foto:lokalnenovine.rs
Posle više od jedne decenije nastavljena je toplifikacija u mesnoj zajednici Zabrežje. Radovi na sekundarnoj mreži izvode se na kraju Savske ulice.

Radovi su započeti 15. septembra, a prema rečima direktora Javnog komunalnog preduzeća "Toplovod", Borisa Ivkovića aktivnosti na izgradnji toplfikacione mreže ulaze u završnu fazu. On je kazao da je u toku povezivanje cevi sa domaćinstvima . Ivković je najavio veći obim radova u narednom periodu na izgradnji mreže u naselju ,,Stara Tamnava".

- Već sada intezivno radimo na planovima za sledeću godinu, kako po pitanju sanacije, tako i za širenje već postojeće mreže. Jedino na taj način možemo biti odgovorni kao što smo bili i ove godine i na taj način sačuvaćemo toplovodnu mrežu u Obrenovcu - istakao je Ivković.

Ovom prilikom naglašeno je da će radovi u toku ove zime biti završeni i u Savskoj ulici i u naselju ,,Stara Tamnava" i da će građani imati priliku da se greju na sistem daljinskog grejanja.
Predsednik saveta mesne zajednice Zabrežje Nikola Belić kazao je da su meštani zadovoljni pošto će ove zime imati tople radijatore u svojim domovima.

Živković Milan, žitelj Savske ulice, ovom prilikom istakao je zadovoljstvo zbog radova na izgradnji toplifikacije i zahvalio se opštini Obrenovac na ispunjenom obećanju koje je dato u prethodnom periodu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE