Obrenovac, 21.01.2020

Puštene u rad toplotne podstanice Belo Polje 13 i Belo Polje 15


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.11.2019.
Više od 70 domaćinstava priključiće se na toplovodnu mrežu

Foto:lokalnenovine.rs
Puštene su u rad novoizgrađene toplotne podstanice Belo Polje 13 i Belo Polje 15, što znači da su se stekli uslovi da se više od 70 domaćinstava iz ovog naselja priključi na toplovodnu mrežu.

Da već postoji redovna isporuka toplotne energije lično se uverio predsednik gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković, posetom Snežani Popović čije se domaćinstvo među prvima priključilo na mrežu.

Direktor JKP Toplovod Borisa Ivković apelovao je na sve građane da požure i dostave kompletnu dokumentaciju, kako bi ubrzali broj priključaka i spremni dočekali predstojeću zimu. On je rekao da mašine i mehanizacija preduzeća kreću u radove u novom konzumnom području u naselju Breska, gde se polovinom decembra očekuje kraj radova.

Nemanja Ilić, predsednik Saveta mesne zajednice Belo Polje, kaže meštani pripremaju dokumentaciju, te se jedno po jedno domaćinstvo i priključuje.

"Do sada je za 6 godina uloženo preko 165 miliona dinara, sledeće godine će se raditi Ulica Karića sokaka, Kuzmanovića put i put prema Potkovici, a to je 23 kuće, ostaju Docići, Dragačevci i Boškovići i kad prođe Treća magistrala radiće se naselje Šljivice, tako da će celo Belo Polje biti zaokruženo", kazao je Ilić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE