Obrenovac, 28.05.2020

Tri izleta u organizaciji Udruženja penzionera ’Obrenovac’


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.07.2017.
Prijave u toku

Foto:Printscreen
Udruženje penzionera ’Obrenovac’ u narednom periodu odganizuje tri izleta. Najstariji sugrađani posetiće kosidbu na Rajcu, Vrnjačku banju i Soko banju. Cena karte za izlete je od 1000 do 1200 dinara, a prijave penzionera su u toku.

Prema rečima Živorada Blažića, predsednika ovog Udruženja, jedan autobus je već popunjen, a ostali se pozivaju da popune i drugi.

-Velika je zaiteresovanost naših penzionera za Vrnjačku banju i Soko banju. Voli naš narod, jer u Vrnjačkoj banji imaš šta i da vidiš i da prođeš, a to vam je isto i u Soko banji. – kaže Blažić.

Penzioneri ove godine imaju pravo i na povlašćenu cenu karte za banjska kupatila.

-Sklopili smo ugovor na naš zahtev sa obrenovačkom banjom, tako da naši penzioneri sa penzijom do 25 000 imaju 50% popusta. To znači 157,50 dinara je jedno kupanje. Inače imaju pravo na 24 kupanja godišnje. Prema tome, koristite tu priliku, nemojte dolaziti u Udruženje penzionera, nego uzmite isečak od penzije i sa ličnom kartom idite u banju. Zakažite koliko hoćete i vreme kada hoćete. – dodao je Blažić.

Ove godine 112 penzionera otići će na desetodnevno rehabilitaciono lečenje u banje širom Srbije. U Udruženju napominju da penzioneri koji nisu u mogućnosti da ove godine idu u banju o tome obaveste članove Udruženja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE