Obrenovac, 04.07.2020

ONI TRAŽE RADNIKE IZ SRBIJE


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 27.01.2019.
Nude plate do 1.900 evra, evo šta vam TREBA i KAKO da dobijete posao!

Foto:Profimedia
Austrijska Agencija za zapošljavanje, koja je specijalizovana za pronalaženje poslova u hotelima sa četiri ili pet zvezdica objavila je konkurs u kojem traže veliki broj radnika.

Kako je objavljeno, ovog puta traže se zaposlenici koji će obavljati poslove kuvara, konobara, recepcionera, sobara, kozmetičara, fizioterapeuta ili masera, a osnovni preduslov je poznavanje nemačkog jezika.

– Kuvari mesečno mogu zaraditi od 1.600 do 1.900 evra neto plate u zimskoj sezoni, a sobarice oko 1.400 evra. Konobari i recepcioneri, odnosno radnici koji su u kontaktu sa gostima, moraju jako dobro poznavati nemački jezik, dok bi kuvari i sobari trebalo da znaju osnove – pojašnjava se u ovom konkursu.

Radna mesta uglavnom su otvorena u Tirolu i Salzburgu, a plata zavisi od toga da li je reč o sezonskom poslu ili stalnom zaposlenju na neodređeno vreme. Osigurani su smeštaj i hrana, a zaposleni dobijaju 13. i 14. platu.

Prvo je potrebno da nađete odgovarajućeg poslodavca u Austriji koji želi da vas zaposli. Onda trebate preko raznih sajtova za zapošljavanje da nađete odgovarajuće zanimanje za vas, a preporučuje se da uzmete posao koji je na listi deficitarnih zanimanja jer na taj način lakše dobijate posao.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE