Obrenovac, 07.08.2020

Novi asfalt na glavnom putu u Trstenici


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.08.2019.
Na zahtev meštana nadležne službe pristupile su asfaltiranju kompletne deonice

Foto:lokalnenovine.rs
Meštani sela Trstenica na kompletnu rekonstrukciju glavne saobraćajnice u ovoj mesnoj zajednici čekaju već 28 godina. Na njihov zahtev, a uz pomoć rukovodstva Gradske opštine Obrenovac, deonica koja je bila u veoma lošem stanju, dobiće potpuno nov izgled i biće bezbedna za sve učesnike u saobraćaju.

Asfaltom će biti presvučena dužina od 3 kilometra, od okretnice u Karićima do Piromana. Po završetku radova na ovom putu, mehanizacija se seli u Mesnu zajednu Stubline.

"Jedna od stvari koju želim da istaknem povodom obilaska ovog gradilišta jeste da sam ponosan, kao predsednik opštine, na jedinstvo koje vlada u našim mesnim zajednicama, u našim selima. Sinhronizacija rada Saveta mesne zajednice i svih meštana je dovela do toga da ne postoji ta stvar koja se zamisli, a da se ne ostvari u mestu Trstenica", rekao je tokom današnjeg obilaska radova predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

On ističe da je baš timski rad taj koji donosi uspešne akcije, nove puteve i zadovoljstvo građana Obrenovca.

"Mislim da ovo leto pokazuje da smo ispunili naše obećanje da će biti pakleno što se tiče radova u Obrenovcu. Neće proći niti jedan dan da nešto konkretno našim građanima ne isporučimo", dodao je Čučković.

Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca uključeno je u sve radove koji se odvijaju na teritoriji naše opštine. Direktor preduzeća Milan Marošanin navodi da je uz izgradnju nekategorisanih puteva neophodan i nadzor na kategorisanim putevima. Zadatak svih ekipa, prema njegovim rečima, jeste da se adekvatno isprate sve aktivnosti predvićene planom i programom.

Naredne nedelje očekuje se i početak radova na rekonstrukciji Ulice Kralja Aleksandra I, od kružnog toka, do Kupinca.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE