Obrenovac, 22.01.2020

Tehnička škola proslavila 91. rođendan


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.05.2019.
Tehnička škola u Obrenovcu nizom organizovanih aktivnosti obeležila je više od devet decenija svog postojanja i uspešnog rada

Foto:Printscreen
Svoj 91. rođendan Tehnička škola proslavila je prigodnim umetničkim, ali i sportskim programima. U četvrtak, 9. maja, na sam Dan škole, ova vaspitno-obrazovna ustanova organizovala je svečanu priredbu kojoj su prisustvovali učenici, profesori i prijatelji.

"Tehnička škola je napunila 91 godinu i zaista smo srećni i ponosni što škola toliko dugo traje. Uz brojne aktivnosti, tokom ove radne nedelje smo obeležili i proslavili Dan škole", rekla je Rajka Babić, direktorka škole.

Priredbu su učenici pripremili u saradnji sa profesorkom Mirjanom Lainović, koja je bila zadužena za dramski deo. Profesor Nikola Knežević radio je sa bendom, dok je učenica Milica Pejić pripremala hor.

Pored mogućnosti da kroz pesmu i dramske replike izraze svoja umeća, učenici su priredili i izložbu pod nazivom "Neizbrisiv trag žene". Reč je o postavci posvećenoj poznatim ženama s kraja 19. i početka 20. veka, koje su dale značajan doprinos ravnopravnosti, borbi za ženska prava i boljem životu žena u Srbiji.

"Škola se tokom niza godina svog postojanja razvijala, unapređena je u svakom smislu i danas učenicima nudimo sve ono što je u savremenim uslovima obrazovanja i vaspitanja neophodno", kazala je Rajka Babić.

Školska godina se bliži kraju, uspesi se i dalje nižu na raznim poljima, a direktorka škole posebno ističe humanitarni rad učenika i njihovo angažovanje na različitim projektima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE