Obrenovac, 04.12.2020

Asfaltiranje puteva u Stublinama i Trstenici


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.05.2019.
Nastavlja se akcija 'Put do svake kuće'

Foto:lokalnenovine.rs
Akcija "Put do svake kuće" nastavljena je početkom ove nedelje u mesnim zajednicama Stubline i Trstenica, gde se izvode radovi u Grčića kraju, odnosno u zaseoku kod Popovića. I za ovaj kvartal planirano je 100 novih ulica širom opštine Obrenovac, a po završetku asfaltiranja u dve mesne zajednice, mehanizacija se seli u Belo Polje i Veliko Polje.

"I ako je vreme loše, koristimo svaki trenutak kada nema padavina da asfaltiramo ove male ulice koje su od životnog značaja za naše sugrađane. Mimo ovih projekata mi nastavljamo sa većim investijama, radićemo rekonstrukciju Ulice Milisava Čamdžije u Bariču, Rvaćansku ulicu i Đačkog Bataljona, koja je veoma značajna za nas zbog vrtića ,,Veseljko”. Paralelno sa ovim ulicama, radiće se glavni put Obrenovac – Beograd. Kao što smo čuli, uskoro se otvara autoput na deonici Obrenovac – Preljina, gde nas očekuje značajno opterećenje na putu ka Beogradu", rekao je Mirko Vranešević, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac i dodao će uskoro početi da se rade i trotoari u Bariču.

Paralelno sa radovima u Grčića kraju u Stublinama novim slojem asfalta presvučena je deonica kod Pantelića, dok će tokom sutrašnjeg dana radova biti i u kraju kod Jadranina.

Milan Marošanin, direktor Javnog preduzeća za izgradnju "Obrenovac", kazao je da će se svaki dan u narednih mesec i po dana raditi po nekoliko ulica širom opštine u svakoj mesnoj zajednici, a zatim najavio da se nakon Belog Polja i Velikog Polja, mašine sele u Orašac i Vukićevicu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE