Obrenovac, 14.07.2020

Radovi na uređenju atarskih puteva


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 28.09.2017.
Javno preduzeće za izgradnju ‘Obrenovac’ je i ove nedelje izvodilo radove na uređenju atarskih puteva širom Gradske opštine Obrenovac

Foto:Facebook
Pre samo nekoliko dana mehanizacija je bila u mesnim zajednicama Baljevac i Draževac, a danas je stigla i u Mislođin.

Ivan Urošević, predsednik Saveta mesne zajednice Mislođin, naveo je da su neke deonice već završene, kao što su putevi ka Kolubari. On je dodao da su atarski putevi na pomenutim deonicama od velikog značaja za više od 70% poljoprivrednika Mislođina.

"Radovi su izvođeni uz pomoć Sekretarijata za poljoprivredu Grada Beograda. Prethodne godine uradili smo deonicu koja vodi ka Kolubari sa putem za Bačevicu. Veliku zahvalnost dugujemo Savetu mesne zajednice i članovima koji su nam pomogli u rešavanju imovinskih odnosa, " rekao je ispred JP za izgradnju "Obrenovac" Goran Ćirić.

Vlada Jovanović, zamenik predsednika Saveta mesne zajednice Draževac, objasnio je u koliko lošem stanju je bio put za Predor, ali izneo i činjenicu da ljudi nisu imali pristup svojim njivama. U ime meštana zahvalio se svima koji su pomogli pri uređenju ove deonice.

Iz Mesne zajednice Baljevac su istakli da je put Jasenje značajan zato što spaja Mijatović kraj, Jankovića kraj i Živkovića kraj. Miodrag Jelić, član Saveta, izjavio je da put nikada nije bio prohodan i da pristup obradivim površinama nije bio moguć. On je naglasio da je put povezan sa centrom Baljevca, a zatim izrazio zahvalnost Gradskoj opštini Obrenovac zbog uređenja deonice i pružene pomoći.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE