Obrenovac, 17.02.2019

Počeli radovi na uređenju puta Ušće-Dren


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.07.2018.
Meštanima će u velikoj meri biti olakšan pristup parcelama

Foto:Printscreen
Prema planu i programu Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca u toku ove nedelje započeti su radovi na uređenju atarskog puta na teritoriji mesne zajednice Ušće.

Miladin Aničić, predsednik Saveta mesne zajednice Ušće, objasnio je da se radi o  atarskom putu u zaseoku Višnjak koji spaja ovu mesnu zajednicu sa Drenom.

"Ovaj put je od velikog značaja, jer povezuje našu mesnu zajednicu sa mesnom zajednicom Dren, a naši meštani imaju dosta obradivih površina u ovom kraju. Zbog svega toga mi smo zamolili opštinu da nam izađe u susret i reši ovaj problem, jer se zadnjih deset godina ovde teško prolazilo poljoprivrednim mašinama", kazao je Aničić i dodao da će zahvaljujući ovim radovima pristup parcelama biti znatno olakšan.

Goran Ćirić iz Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca rekao je da su povoljni vremenski uslovi pružili mogućnost da se nastave radovi na održavanju atarskih puteva. On je ovom prilikom napomenuo da je promenjena tehnologija izvođenja radova.

"U prethodnom periodu smo, na osnovu potpisanog ugovora o donaciji sa TENT-om, dobili znatne količine kamena sa pruge koji je nastao nakon izvođenja remonta i u cilju racionalizacije mi ćemo u narednom periodu koristiti taj kamen za nasipanje atarskih puteva", istakao je Ćirić i najavio da se nakon ovih radova mehanizacija seli u mesne zajednice Skela i Zvečka.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE