Obrenovac, 05.07.2020

Uređenje kanala na relaciji Barič - Mislođin


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 21.10.2017.
Nakon što su očišćeni kanali u Poljanama i Draževcu, došao je red i na kanal Barič - Mislođin

Foto:Facebook
U Gradskoj opštini Obrenovac očišćeno je od početka godina 64 kilometra kanalske mreže i time su rešeni dugogodišnji problemi na našoj teritoriji.

Dejan Kamber, savetnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, objasnio je da se kanal Mislođin čisti u dužini 2,5 kilometra i izneo podatke o sredstvima koja odlaze u preventivne svrhe.

"Ove projekte ne bismo sprovodili da nemamo sredstva koja možemo da uložimo, to su sredstva od poreza na zarade naših zaposlenih koji rade u novim fabrikama. Mi jednako taj novac usmeravamo ka svim mesnim zajednicama jer želimo da naši sugrađani imaju bolje uslove za život, " navodi Kamber.

Dragan Mrđa, predsednik Saveta mesne zajednice Barič, naglasio je da su, posle sređivanja korita Baričke reke, ovo veoma značajni radovi, koji će rešiti probleme u slučaju obimnih padavina.

Ovaj zahvat značiće i meštanima Mislođina. Prema rečima Ivana Uroševića, predsednika ove mesne zajednice, radovi u Donjem kraju će u velikoj meri smanjiti izlivanja, koja su do sada bila česta i ostavljala velike posledice.

Redovni jesenji preventivni radovi na vodotokovima podrazumevaju i spolji kanal kod naselja Topolice, kanal "K2" u Zvečkoj i u naselju Stara Tamnava. Izvođač ovih radova je Javno vodoprivredno preduzeće "Beograd vode".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE