Obrenovac, 26.02.2020

Asfaltiranje ulice Drage Vukovića Korčagina u Zvečkoj


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 25.03.2017
Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević podsetio je da je grad Beograd ovog proleća opredelio 70 miliona dinara za rekonstrukciju saobraćajnica u Obrenovcu.
Najveća i najprometnija ulica u Zvečkoj pretrpela je velika oštećena i trenutno se rekonstruiše deonica u dužini od 1,5 km. Predstavnici Gradske opštine Obrenovac zajedno sa meštanima obišli su danas radove na asfaltiranju.

Gradski Sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović rekao je da je u prethodnom periodu mnogo urađeno na teritoriji opštine Obrenovac. On je naglasio da je za ovaj deo opredeljeno 18 miliona dinara kao i da će se nastaviti rekonstrukcija svih prioritetnih ulica u opštini Obrenovac.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević podsetio je da je grad Beograd ovog proleća opredelio 70 miliona dinara za rekonstrukciju saobraćajnica u Obrenovcu. On je kazao da će u narednom periodu i drugi deo ulice Drage Vukovića Korčagina biti urađen.


Odbornik u Skupštini Gradske opštine Obrenovac Vukašin Erić zahvalio se opštini Obrenovac na izuzetnoj saradnji sa mesnom zajednicom Zvečka i podsetio da je u prethodnom periodu urađeno mnogo kao i da je u planu da se uradi javna rasveta u ulici Čede Todorovića.
Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da opština u kampanji za bolji život svih građana Obrenovca.

- Kampanja traje već pet godina i svake nedelje podarimo jedan konkretan projekat građanima Obrenovca i svim mesnim zajednicama. Ovako ćemo nastaviti i to je najveći zadatak svih nas koji smo na raspolaganju građanima Obrenovca - kazao je Čučković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE