Obrenovac, 15.12.2018

STO NOVIH ULICA U 2018. GODINI(FOTO,VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.12.2017
- Mi ─çemo i u 2018. godini imati samo jedno obe─çanje, a to je rad i po┼żrtvovanje za sve na┼íe Obrenov─Źane - rekao je predsednik GO Obrenovac, Miroslav ─îu─Źkovi─ç

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

 

Tokom cele 2017. godine svakodnevno smo, na razli─Źitim lokacijama, vidjali vredne radnike komunalnog sistema i obrenova─Źkih javnih preduze─ça. Nisu posustajali ni kada je temperatura dostizala plus 40, a ni kada je ledeni minus zatvarao gra─Ĺane u ku─çe. Predan rad i trud ovih ljudi pohvalio je danas i neumorni predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miroslav ─îu─Źkovi─ç, prilikom obilaska radova, na samom kraju stare godine, u Belom Polju i Grabovcu. 

"Danas je poslednji radni dan, mi ga koristimo tako što asfaltiramo Belo Polje i asfaltiramo deonicu od manastira do škole u Grabovcu. Naš zadatak je rad, narod nek se opusti i neka slavi. Mi ─çemo i u 2018. godini imati samo jedno obe─çanje, a to je rad i po┼żrtvovanje za sve naše Obrenov─Źane. Ho─çu da se zahvalim svim radnicima komunalnog sistema, svim radnicima javnih preduze─ça kao i njihovim rukovodiocima na predanom radu tokom cele godine i da im poru─Źim da se odmore par dana i da nastavljamo u 2018. godini silovito, svi zajedno, za korist gra─Ĺana Obrenovca." - rekao je Miroslav ─îu─Źkovi─ç.

Direktor Javnog preduze─ça za izgradnju, Milan Marošanin, naglasio je da je ovo mali novogodišnji poklon za naše sugra─Ĺane iz Belog Polja i najavio  nastavak aktivnosti i u narednoj godini, gde ─çe prema planu i programu biti ura─Ĺeno 100 novih ulica širom opštine Obrenovac.

Predsednik Mesne zajednice Belo Polje, Nemanja Ili─ç,  rekao je da je asfaltiranjem ove ulice ispunjen plan za ovu godinu i dodao da su radovi u ovom delu mesne zajednice poslednji put izvo─Ĺeni  pre više od 40 godina. 

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE