Obrenovac, 26.01.2020

Rekonstruisana Ulica Kralja Aleksandra Prvog


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 12.09.2019.
Vozila javnog prevoza od subote na redovnoj trasi

Foto:Printscreen
Od subote, 14. septembra, vozila javnog prevoza će ponovo saobraćati Ulicom Kralja Aleksandra uz naselje Topolice. Proteklih mesec dana izvodili su se radovi na rekonstrukciji ove deonice, a vozila su saobraćala na izmenjenom delu trase i koristila stajališta u zoni nekadašnjih stajališta kod naselja Topolice i kod ”C-marketa”.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević kazao je da su radovi na ovom delu opštine bili veoma zahtevni zbog velikog broja podzemnih instalacija.

"Ulica je u potpunosti završena, urađena su dva nova sloja asfalta. U narednim danima obeležićemo i deo ulice do kružnog toka. Ulica je puštena za saobraćaj, a vozila javnog prevoza će krenuti od subote ovom trasom. Planovi za naredni period u ovom delu ulice su da se uradi kružni tok i krpljenje udarnih rupa na mostu. Radovi će se izvoditi tokom noći, zbog velike frekvencije saobraćaja", rekao je Vranešević.

"Kada se bude otvorila deonica auto-puta ka Surčinu, pristupićemo i ozbiljnijoj rekonostrukciji mosta, uradićemo hidroizolaciju i sve što je potrebno kako se ne bi pojavljivale velike rupe", dodao je on i najavio radove na asfaltiranju i rekonstrukciji koji će se izvoditi do 6. oktobra na deonici ka Velikim Crljenima, zbog čega će i autobuski saobraćaj biti prilagođen.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE