Obrenovac, 22.02.2019

Ureenje obala kraj atarskih puteva


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 08.02.2018.
Nova mehanizacija Javnog preduzea za izgradnju ureuje obale kraj puteva, ma禳ine rade na seenju rastinja pored atarskih puteva

Foto:Printscreen


Zahvaljujui ovim radovima sugraani e imati mogunost da lakše dou do svojih njiva, a trenutno se rade se prvi i drugi reon. Nakon toga radovi se izvode u Dubravi i Doruli, ime e cela mesna zajednica biti obuhvaena.

– Pored atarskih puteva esto se stvaraju i divlje deponije .Danas kreemo potpuno novu akciju na našoj teritoriji, kao što ste bili svedoci rešili smo mnoge situacije koje su vezane za divlje deponije u nekim mesnim zajednicama, neemo se naravno zaustaviti dok ne završimo i poslednju. Takoe, veliki problem meštana Obrenovca su obale koje su neureene širom naših mesnim zajednicama. Mi emo sad sa obzirom da smo kupili novu mehanizaciju, da je ona u vlasništvu opštine Obrenovac i da ne zavisimo od nikoga baš kao što smo i najavili prilikom kupovine tih mašina, raditi dano-nono dok se ne završe sve obale u svim mesnim zajednicama. Obrenovac ne mo鱉e da bude lep i ureen ukoliko u toj aktivnosti ne uestvujemo svi – rekao je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav ukovi.

U dogovoru sa Savetom mesne zajednice i Javnim preduzeem za izgradnju i opštinom Obrenovac pojedini atarski putevi u mesnoj zajednici Stubline bie nasuti kamenom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili PR Agencija za izradu i odr鱉avanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navoenje izvora
Ostale uslove kori禳enja portala proitajte OVDE