Obrenovac, 15.02.2019

'UZMI RAČUN I POBEDI'


Izvor: alo.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 08.02.2018.
Nagradni fond dupliran, Vlada deli neverovatno vredne nagrade!

Foto:Tanjug/Tanja Valič
U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” biće podeljeno 100 putničkih automobila, dvostruko više nego prošle godine, prenosi “Alo!”.

Kako saznaju Vlada Srbije odlučila je na sednici 23. januara ove godine da se između ostalih vrednih nagrada, učesnicima nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” podeli ni manje ni više nego 100 putničkih automobila, a Republička direkcija za imovinu dobila je zadatak da najkasnije do 12. februara obezbedi ganc nova vozila za one najsrećnije.

O kojim automobilima je reč još nije poznato, ali da priređivač nagradne igre ne sedi skrštenih ruku i da reči premijerke Ane Brnabić da će nagradni fond biti dupliran u odnosu na prošlu godinu nisu samo “obećanje ludom radovanje” potvrdili su i u Republičkoj direkciji za imovinu, koja treba da obezbedi nove četvorotočkaše za najsrećnije.

- Aktom Vlade od 23 januara 2018 godine, odlučeno je da se u cilju podizanja poreske kulture i svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije organizuje Nagradna igra ,,Uzmi račun i pobedi 2018“ u dva kruga, a od strane priređivača, Vlade, Direkcija je zadužena da pribavi u javnu svojinu, između ostalog, za formiranje dela nagradnog fonda, 100 automobila – kažu u Direkciji.

Ove godine, očekuje se da nagradni fond bude oko 270 miliona dinara. Priređivač nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” 2018. je Vlada Republike Srbije i organizuje se pod pokroviteljstvom premijerke Ane Brnabić u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u Savezu za fer konkurenciju. Tokom trajanja dva kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, paralelno će teći takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova. Kako bi svi imali podjednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe - male, srednje i velike. Svaka od takmičarskih grupa imaće po tri pobednika.

Podsećamo, tokom prošle godine u nagradnoj igri koja je “zaludela celu Srbiju” učestvovalo je 8,5 miliona koverata, podeljeno je 735 nagrada, od toga 50 automobila fijat 500 L, a ukupan nagradni fond iznosio 135 miliona dinara.

Brojke

2 kruga imaće nagradna igra "Uzmi račun i pobedi"

23.000 evra dobiće devet najaktivnijih lokalnih samoupra

40 odsto građana učestvovalo prošle godine u nagradnoj igri

Činjenice

-Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije

- U jedan koverat treba spakovati 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom (“slipova“), minimalne vrednosti od 100 dinara ne starijih od 01. januara 2018

- Poštarina je besplatna i broj koverata koji jedan učesnik može da pošalje nije ograničen

- Koverte se mogu predati na šalterima svih filijala Pošte Srbije, odakle će ih Pošta Srbije dostaviti priređivaču.

- Na prednjoj strani koverte treba upisati „UZMI RAČUN I POBEDI 2018“

- Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon

- Slanje koverata počinje 1. februara 2018. - Sve koverte koje budu prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom krugu.

- Fiskalni računi i slipovi ne smeju se mešati

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE