Obrenovac, 29.02.2020

Novi stubovi javne rasvete u Krtinskoj i Urovcima


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.04.2019.
Proširenje mreže javne rasvete odnosi se na sve mesne zajednice

Foto:Printscreen
U okviru proširenja mreže javne rasvete, novi stubovi tokom današnjeg dana postavljaju se u mesnim zajednicama Urovci i Krtinska. Po završetku ovih radova nove svetiljke biće postavljene i u mesnim zajednicama Skela i Ratari.

"Ove godine uložićemo 20 miliona dinara u sistem javne rasvete. Postavićemo novih 90 stubova širom opštine, ugradićemo 3 kilometra nove mreže i zamenićemo 240 sijalica i posaviti novih 140. Naša aktivnost biće do kraja godine u svim delovima opštine Obrenovac i svim mesnim zajednicama. Sve stubove i svetiljke postavljamo po zahtevu mesnih zajednica. U toku godine radićemo i linijsku rasvetu u naselju Topolice, na prostoru nove biciklističko – pešaške staze", rekao je Milan Marošanin, direktor Javnog preduzeća za izgradnju "Obrenovac".

On je iskoristio današnju priliku da najavi i naredne aktivnosti koje će se odnositi na naselje Dudovi, ali i na centar grada.

"U naselju Dudovi osvetlićemo dečije igralište i očekuju nas radovi i na Gradskom trgu. Rasveta na tom prostoru nije dugo rađena i sam centar grada dobiće lepši izgled", dodao je Marošanin.

U Urovcima novi stubovi javne rasvete danas se postavljaju u Ulici Movtica, a u narednom periodu svetiljke će biti postavljene i na samom nadvožnjaku. Današnjim radovima i Ulica Višnjica u Krtinskoj biće pokrivena novim osvetljenjem.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE