Obrenovac, 20.03.2019

Stanovnici Ušća dobili nov put


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 12.09.2018.
Ove jeseni radovi će se izvoditi na još 100 obrenovačkih ulica

Foto:Printscreen
U Mesnoj zajednici Ušće danas je asfaltiran put ka Dugom Polju. Ove jeseni, još 100 ulica dobiće novi izgled, kako bi meštani do svojih kuća dolazili sigurnim i uređenim putevima. Osim toga, na saobraćajnicama koje su u nadležnosti Grada Beograda u narednom periodu biće zakrpljene udarne rupe.

"U nekim selima kao što je Krtinska uradili smo asfalt do svake kuće. Ostalo nam je još 11 km ovde na Ušću, imamo još dosta posla u Grabovcu i Stublinama. Mi ćemo i dalje biti posvećeni ovom poslu, imamo dva asfalterske ekipe i ne možemo stići na sve strane. Daćemo sve od sebe kako bi uspešno završili jesenji ciklus, na zadovoljstvo sugrađana. Velike centralne ulice u selima uradiće preduzeće "Beograd put" i u narednom periodu i taj problem biće rešen", najavio je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Marko Došić, član Saveta mesne zajednice Ušće, naglasio je da se izvođenjem ovakvih radova stiču uslovi da mladi ostanu u svojim mestima.

"Još jedan pokazatelj velikog i odgovornog rada je taj da danas na Ušću, skoro da ne postoji mlada osoba koja nema posao", dodao je Došić.

"Put ka Dugom Polju je od velikog značaja za sve meštane koji ovde žive. Veliku zahvalnost dugujemo predsedniku opštine i svim preduzećima koje sprovode ove aktivnosti. Mi ćemo nastaviti sa ovakvim radovima dok asfalt ne dođe do svake kuće", kazao je Aleksandar Marjanović, član Saveta mesne zajednice Ušće.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE