Obrenovac, 17.06.2019

Rekonstruiše se fasada Uprave za trezor


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.11.2018.
Objekat koji je bio veoma lošem stanju uskoro će biti dostojan centra grada i institucije koju predstavlja

Foto:Printscreen
Na predlog predsednika Gradske opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića započeti su radovi na rekonstrukciji fasade zgrade Uprave za trezor u Obrenovcu.

"Ka Ministarstvu finansija i ministru Siniši Malom išao je predlog da se rekonstruiše fasada nekadašnje zgrade SDK, a sadašnje Uprave za trezor. Fasada je bila u lošem stanju i bilo je vreme da se privede nameni i da bude odraz i slika centra grada i institucije koju predstavlja. Moram da napravim i jednu malu digresiju i da se osvrnem na stvari koje su bile vezane za blisku prošlost u kojoj smo uspeli da nekoliko, pre svega, javnih institucija i javnih prostora, privedemo nameni. Naveo bih primer dva prostora u Ulici Kralja Petra, a to su Ribica to jest zgrada starog Sreskog suda i prostor gde su bili ribolovci kao i bivša robna kuća, a u kojoj je sada trgovinski lanac koji je sređen", rekao je Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac.

On je dodao da će se u narednom periodu dodatna pažnja usmeriti i ka ostalim objektima javne namene koji se nalaze u samom centru grada.

"U cilju poboljšanja energetske efikasnosti i unapređenja slike centra grada, apelujem na sve društveno odgovorne privrednike da svoje poslovne prostore urede u skladu sa tim principima. Nadam se da ćemo uskoro srediti i staru apoteku", kazao je Stanković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE