Obrenovac, 19.09.2019

Postavljanje nove rasvete na Vašarištu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.09.2017.
Širenje mreže javne rasvete jeste jedan od prioriteta Gradske opštine Obrenovac, kako na teritoriji grada, tako i u okolnim mesnim zajednicama

Foto:TW
Posle naselja Staro igralište, nove svetiljke dobiće i Vašarište. Na deonici dugoj 250 metara biće postavljeno 8 stubova, dužine 8 metara. Vrednost radova iznosi 1 234 000 dinara, a postavljanje će se vršiti u dve faze.

"Važno je istaći da će se, zbog održavanja vašara, radovi vršiti u dve faze. Do početka vašara će biti urađeni temelji i postavljeni kablovi, a nakon manifestacije se postavljaju stubovi i svetiljke, " rekao je Zoran Prvulović, glavni inženjer elektrotehnike u JP za izgradnju Obrenovca.

Problem bezbednosti neosvetljenih delova rešen je na nekoliko lokacija u gradu, a iz Gradske opštine navode da se aktivnosti ovog tipa nastavljaju. Posebna pažnja će se posvetiti velikom broju igrališta, kako bi mališani i u večernjim satima mogli da se druže i igraju.

"Pre nekoliko dana javna rasveta je postavljena u naselju Staro igralište, a danas radovi počinju ovde na Vašarištu, gde su svetiljke zaista neophodne. Najavio bih i postavljanje rasvete u ulici Čede Todorovića u Zvečkoj, ali i naglasio da time naše aktivnosti ne prestaju, " kazao je Miloš Stanković, član Veća GO Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE