Obrenovac, 25.06.2019

Rekonstrukcija puta u Veprovici


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.12.2018.
U prvobitno stanje biće vraćene sve saobraćajnice oštećene tokom izgradnje auto-puta

Foto:lokalnenovine.rs
Nakon rekonstrukcije puta za Stankovce u Velikom Polju, započeti su radovi u naselju Veprovica u Piromanu. Ova deonica je, takođe, oštećena tokom izvođenja radova na izgradnji auto-puta, i uskoro će, u skladu sa potpisanim Sporazumom, biti vraćena u prvobitno stanje kao i svi lokalni putevi na teritoriji mesnih zajednica Mislođin, Belo Polje, Veliko Polje, Stubline i Brović.

Oštećenja na preko 24 kilometra puteva u mesnim zajednicama Mislođin, Belo Polje, Veliko Polje, Stubline, Piroman i Brović biće sanirana, a pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlović izrazio je nadu će svi radovi biti završeni u vrlo kratkom roku.

Manojlović se zahvalio meštanima na strpljenju, jer su tri godine bili svedoci velikog opterećenja puteva, prisustva građevinskih mašina i stvaranja velike količine prašine.

U Veprovici se vrše pripreme za asfaltiranje, sastrugan je oštećen sloj asfalta, u toku je postavljanje sloja od drobljenog kamenog agregata, nakon čega će se tokom sutrašnjeg dana pristupiti asfaltiranju.

Po završetku ovih radova, izvođači će se ponovo vratiti na lokalni put 2013 koji ide od Valjevskog puta do Jozića kolibe u Velikom Polju, a nakon toga i u ostale mesne zajednice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE