Obrenovac, 22.02.2019

Drugi „Vinski festival“ 3. februara u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.01.2018.
Praznik za ljubitelje dobrog vina je tu...

Foto:Promo
„Festival vina“ je manifestacija koja za cilj ima da promoviše vinsku kulturu i najbolja vina iz Srbije. U Obrenovcu se organizuje drugi put, na zadovoljstvo svih onih koji uživaju u ovom alkoholnom piću.

„Želim sve naše sugrađane da pozovem na drugi „Festival vina“ u Obrenovcu, sada već tradicionalnu manifestaciju. Na festivalu će biti tridesetak izlagača vina i gastronomskih proizvoda. Izlagači su iz Srbije, ali imamo i specijalnog gosta, odnosno vina iz manastira Hilandar. Očekujemo dosta posetilaca, kao što je to bio slučaj sa prvim festivalom“, rekao je Mihailo Dimitrijević, organizator festivala.

„Festival vina“ će se i ove godine realizovati pod pokroviteljstvom Gradske opštine Obrenovac.

„Sve manifestacije koje su od javnog značaja i naši sugrađani vole da posećuju, Gradska opština Obrenovac podržava. Tako i ove godine podržavamo drugi „Festival vina“ koji će se održati u Obrenovcu i koji je i prošle godine bio dobro posećen. Nadamo se, prema rečima organizatora, da će ove godine biti još veća poseta. Ponavljam, i u narednim godinama ćemo isto podržavati ovakve stvari, pogotovo što je na teritoriji Gradske opštine Obrenovac do pre tri godine bilo samo 40 hektara voća, a sada imamo 250 hektara. Nadamo se da će sve više naših sugrađana biti zainteresovano ne samo za voće, nego i za vinogradarstvo“, navodi Aleksandar Bogićević, predsednik Komisije za poljoprivredu GO Obrenovac.

Veliki broj Obrenovčana ni prošle godine nije propustio priliku da degustira najbolja srpska vina, a to će ovog puta svi moći da urade u subotu, 3. februara, od 14 do 21 čas u Sokolskom domu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE