Obrenovac, 12.07.2020

JEDAN AUTOBUS - JEDAN MASKENBAL(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 17.05.2019.
Jedan autobus se malo izdvaja od ostalih, kako po mestu polaska, tako i po gabaritu, a svakako po ekipi u njemu.

Foto:lokalnenovine.rs
Oni su naša deca iz Obrenovca. Izabrali su da se školuju u Posavo-Tamnavskoj srednjoj školi u Vladimircima. I nisu pogrešili. Škola je veoma dobra, odlično opremljena i što je najvažnije, pruža atraktivan i kvalitetan izbor obrazovnih profila i zanimanja. Pored toga, važi za veoma mirnu sredinu i ispunjava sve uslove za formiranje mladih ljudi.

Do Vladimiraca i nazad, naši đaci putuju autobusima, koji polaze i dolaze tačno na vreme. Put koji traje nekih 30-40 minuta prekraćuju druženjem, šalom, muzikom i po nekim preslišavanjem lekcija za taj dan. Ipak, jedan autobus se malo izdvaja od ostalih, kako po mestu polaska, tako i po gabaritu, a svakako po "ekipi" u njemu. "Star tours" , Radeta Starčevića ,vlasnika i vozača, nije možda najmlađi ali deluje da je najlepši. Svi drugi autobusi pripadaju jednom prevozniku samo je "Star tours" jedan jedini koji prevozi đake ove srednje škole, samostalno. Navikla deca godinama na njega, postao deo odrastanja, deo porodica. Međutim, neko bi rekao da svemu lepom jednom dodje kraj, neko da ali ne i ovi naši mladi Obrenovčani.

Na više najava da će njihov prevoznik uskoro biti zamenjen i da će ih  ubuduće prevoziti onaj drugi koji drži sve ostale pravce, deca nisu ostala ni malo ravnodušna. Oni jednostavno ne žele i ne mogu da se pomire sa tim da dobri stari "Star tours" jednog dana ne dodje po njih. Pisali su naravno, molbe, zahteve i sve što zvanično treba, da se poštuje i njihova želja, ali su želeli da pošalju i drugačiju poruku o sebi i njihovom autobusu. Organizovali su "mini žurku"- maskenbal upravo tu ispred njega, na mestu gde dolaze i polaze, pored škole. Pokazali su nam svima kakva su ekipa i kakvi ljudi nastaju od njih, upravo družeći se na putu od Obrenovca do Vladimiraca i nazad. Atmosfera i pozitivna energija do maksimuma a onda je "Star tours" krenuo na još jedan veseli put prema našem gradu. Nadamo se još jako dugo i kroz puno generacija.

Mnogo ste dobri zajedno. Nadamo se da će to videti svi oni u čijim rukama su odluke. Srećan put!

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE