Obrenovac, 19.09.2019

VELIKI ODZIV


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 17.11.2017.
Do sada podeljeno 50.000 senior kartica

Foto:Tanjug/Zoran ┼Żesti─ç


´╗┐

Odziv penzionera za senior karticu je veliki i do sada ih je podeljeno više od 50.000, rekla je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljevi─ç.

Ona je ocenila da je to dokaz da je projekat odli─Źan i podsetila da je osnovna ideja bila da se penzionerima omogu─çi dodatna ušteda u li─Źnim bud┼żetima.

Na samom projektu se veoma dugo radilo, a nastao je u komunikaciji sa gra─Ĺanima. Da je projekat dobar, pokazuje i ─Źinjenica da interesovanje ne jenjava kako u gradskim opštinama tako i u svih 26 klubova za stare, navela Stanisavljevi─ç gostuju─çi na TV Kopernikus.

Ona je precizirala da je sa više od 200 prodajnih mesta potpisan protokol o saradnji, gde penzioneri mogu da ostvare popuste, preneo je Beoinfi.

Popunjavanjem pristupnice penzioneri dobijaju privremenu karticu, koja je odmah aktivna, a personalizovane kartice sti┼żu na ku─çnu adresu.

Vremenski rok za prijavljivanje ne postoji, niti je broj kartica ograni─Źen, tako da svi penzioneri mogu da je dobiju kad god ┼żele.

Projekat je dugoro─Źan i nama je ideja da se aktivnosti nadalje šire. Velik broj kompanija se javlja sa ┼żeljom da sara─Ĺuje, tako da ─çe se pove─çavati i prodajna mesta i pogodnosti, kazala je Stanisavljevi─ç.

Penzioneri su se najviše interesovali za prehrambene objekte, tako je da potpisan ugovor sa „Aromom”, koja ima više od 40 objekata u Beogradu, a u toku je i potpisivanje sa drugim trgovinskim lancima.

U 2018. ─çe se razmišljati i o drugim katagorijama gradjana i kako gradska vlast mo┼że da razvija nove usluge, a uslov za to je bio da sistem socijalne zaštite funkcioniše ta─Źno na vreme i da se sva davanja ispla─çuju redovno i bez kašnjenja, u ─Źemu se uspelo prethodnih godina, navela je ona.

U protekle tri i po godine, podsetila je Stanisavljevi─ç, otvoreno je šest novih klubova za stare, a do kraja godine bi─çe ih još dva - na Vra─Źaru i u Batajnici.

Do sredine naredne godine o─Źekuje se da Beograd ima 30 klubova za stare.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE