Obrenovac, 20.05.2019

Novo dečije igralište u dvorištu vrtića 'Kolibri'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.09.2018.
Mališani vrtića 'Kolibri' u Bariču dobili su nove klupe, klackalice, ljuljaške i vrtešku...

Foto:lokalnenovine.rs
Javno preduzeće za zaštitu i unapređenje životne sredine prošle nedelje postavilo je novo dečije igralište u dvorištu vrtića ”Kolibri” u Bariču. Svetozar Andrić, direktor tog preduzeća, objasnio je da je u pitanju dvadeset i prvo igralište koje je postavljeno na teritoriji opštine Obrenovac za poslednje dve godine.

"U vrtiću Kolibri u Bariču smo postavili nove klupe, klackalice, ljuljaške, vrtešku, mobilijar i oko svih sprava je postavljena podloga kako bi deca bila što bezbednija", rekao je Andrić.

Miloš Desančić, direktor Predškolske ustanove ”Perka Vićentijević”, istakao je da ta ustanova ima odličnu saradnju sa svim obrenovačkim javnim preduzećima, što se ogleda i kroz ovaj projekat.

"Ovo dvorište je veliko i imali smo određen broj sprava koje su vremenom propale, a sada smo ih, na dečiju radost, obnovili. Što se tiče izgradnje novog vrtića koja je planirana prošle godine, sve ide svojim tokom u vezi prikupljanja potrebnih saglasnosti za izgradnju, znate da je ovaj vrtić dotrajao, ali očekujemo da će novi početi da se gradi tokom sledeće godine", najavio je Desančić.

On se zahvalio upravi kompanije ”Prva iskra” u Bariču, koja je odlučila da se odrekne vlasništva nad zemljištem kako bi se projekat izgradnje novog vrtića lakše realizovao.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE