Obrenovac, 05.08.2020

Postavljene zvu─Źne trake na putu za Beograd


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 06.09.2017.
Usporiva─Źi saobra─çaja postavljeni su kako bi se pove─çala bezbednost na deonici na kojoj se de┼íava veliki broj saobra─çajnih nezgoda.


´╗┐

Ovog vikenda zvu─Źne (vibro) trake postavljene su na putu za Beograd, na skretanju za Kovan─Źinu (Mislo─Ĺin). Usporiva─Źi saobra─çaja postavljeni su kako bi se pove─çala bezbednost na deonici na kojoj se dešava veliki broj saobra─çajnih nezgoda.

Predsednik komisije za bezbednost u saobra─çaju Gradske opštine Obrenovac Mirko Vraneševi─ç podsetio je da se na ovom putu ─Źesto dešavalo da dolazi do nezgoda i da su zato u─Źinjeni koraci kako bi se pove─çala bezbednost u saobra─çaju.

- U prethodnom periodu smo postavili javnu rasvetu, na ovom delu bio je potpuni mrak. Sada samo uradili nove vibro zvu─Źne trake u saradnji sa JP ,,Putevi Srbije". Ovo je jedna vrsta privremenog rešenja, pošto nije mogu─çe uraditi ono što su gra─Ĺani svojim peticijama od nas dugi niz godina zahtevali. Na ovom mestu planirana je izgradnja nadvo┼żnjaka u sklopu autoputa, koji ─çe biti od naselja Kovan─Źina do ,,Male Kolubare". Time ─çe se umanjiti zna─Źajno brzina saobra─çaja na ovom putu. U narednih nekoliko meseci po─Źe─çe da se gradi uvodnica za autoput na ovom prostoru. Sporiji saobra─çaj na ovom putu zna─Źi i bezbedniji saobra─çaj - naglasio je Vraneševi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE