Obrenovac, 21.02.2020

Rekonstrukcija puta u Draževcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.04.2019.
U Mesnoj zajednici Draževac, u Veveričjem kraju, nastavljena je totalna rekonstrukcija puta

Foto:Printscreen
Reč je o veoma važnoj deonici kojom saobraća i autobuska linija do centra Beograda. Radove izvodi Javno preduzeće ”Putevi Srbije”, a iz Gradske opštine Obrenovac navode da su za naredni period planirane brojne rekonstrukcije značajnih saobraćajnica.

"Nastavljamo ono što smo jesenas započeli. Ovaj put je posebno važan za meštane koji putuju autobusom i za liniju koja direktno povezuje ovaj kraj sa centrom Beograda, jer će moći brže i bolje da se prevezu. U narednom periodu nas očekuju i rekonstrukcija dela Šabačkog puta do Ratara kao i rekonstrukcija Obrenovačkog puta od Kovančine do Umke sa izgradnjom trotoara. Ovi radovi će se izvoditi u sklopu otvaranja auto-puta od Obrenovca do Preljine koje se očekuje početkom leta", rekao je Mirko Vranešević, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac.

Prema rečima Saše Vićentijevića, predsednika Saveta mesne zajdenice Draževac, ovo je peta važna saobraćajnica na kojoj se radi kompletna rekonstrukcija. On je podsetio da je do sada urađena rekonstrukcija puta Obrenovac-Stepojevac, Draževac-Vranić, Draževac-Baljevac kao i puta L-2007 do Poljana.

Vićentijević je, u skladu sa planom i programom Saveta, najavio i izgradnju nekategorisanih puteva prema Stepanovićima, puta prema Ignjatovićima, puta za Dubravu, ka Pantića kraju kao i širenje ulične rasvete.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE