Obrenovac, 04.06.2020

Zabran uskoro osvetljen


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.10.2017
Direktor Javnog preduze─ça za izgradnju, Milan Maro┼íanin je kazao da ─çe ovi radovi omogu─çiti gra─Ĺanima Obrenovca da u┼żivaju u izleti┼ítu Zabran i u ve─Źernjim satima.


´╗┐

Zabran je omiljeno izletište Obrenov─Źana, a lepa vest je da ─çe svi ljubitelji Zabrana od sada mo─çi u bezbedniju no─çnu šetnju potpuno osvetljenim putem. U toku su završni radovi na postavljanju uli─Źne rasvete, koje izvodi Javno preduze─çe za izgradnju Obrenovca,  na deonici Zabranskog puta koja je do sada bila neosvetljena.

Direktor Javnog preduze─ça za izgradnju, Milan Marošanin je kazao da ─çe ovi radovi omogu─çiti gra─Ĺanima Obrenovca da u┼żivaju u izletištu Zabran i u ve─Źernjim satima.

- Kada smo prošle godine, preko mesnih zajednica, anketirali gra─Ĺane, jedan od najmnogobrojnijih zahteva za izgradnju javne rasvete bio je baš Zabranski put. Deonica puta u du┼żini od 600 metara, od kanala do ulaska u Zabransku šumu, nije bila osvetljena, a sugra─Ĺani koji su dolazili na trim stazu ili u izletište su imali problem tokom ve─Źeri. Baš zbog toga smo ove radove uveli u plan i evo sada završavamo 21 stub javne rasvete ukupne investicije od 2,5 miliona dinara – kazao je Marošanin i dodao da nakon ovih radova krajem novembra sledi izgradnja javne rasvete u naselju Rojkovac i Ravnogorskoj ulici.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE