Obrenovac, 28.05.2020

ZAVRŠNA PRIREDBA PREDŠKOLACA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.06.2019.
Budući prvaci spremni su za nove etape

Foto:lokalnenovine.rs
U pozorišnoj sali Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac" održana je završna priredba obrenovačkih predškolaca. Pesmom i igrom ispraćena je još jedna generacija Predškolske ustanove "Perka Vićentijević", a ponosni roditelji bili su tu da podrže svoje klince i klinceze.

"Rekla bih da ovo nije program od godinu dana, ovo je program od jaslica, od prvih koraka koje su tamo naučili i svake godine. Svake godine se nadogradilo nešto novo, a krajnji produkt jeste ova završna priredba. To je uvek za nas nešto posebno, a za roditelje prevelika sreća", rekla je Anđelija Ružičić, zamenik direktora PU "Perka Vićentijević".

Budući prvaci briljirali su na sceni SKC-a. Zajedno sa svojim vaspitačima pripremili su mnoštvo koreografija, kostima, pesama, a fantastičnom izvedbom pokazali su da su spremni za nove etape.

Anđelija Ružičić posebno je istakla značaj saradnje na relaciji vaspitač-roditelj. Ona je kazala da su i završne priredbe dobar pokazatelj toga koliko su roditelji imali poverenja u one koji su njihove mališane pratili od prvih koraka.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE