Obrenovac, 04.07.2020

Započeta rekonstrukcija mosta u Skeli


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.01.2019.
U Mesnoj zajednici Skela danas su započeti radovi na rekonstrukciji mosta u Ulici Miloja Beljinca

Foto:Printscreen
Most izgrađen od dasaka bio je u veoma lošem stanju i prolazak poljoprvirednih mašina i stanovnika iz zaseoka Avramovica nije bio moguć.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obećao je, u razgovoru sa meštanima Skele, da će radovi na mostu biti završeni do proleća.

"Takođe, obećavamo meštanima da ćemo rekonstruisati Ulicu 10. oktobar, ona je u veoma lošem stanju. Na isti način kao što smo uradili novu fiskulturnu salu u Skeli, uradićemo i ovaj most. Nijedno obećanje dato u Skeli neće biti zaboravljeno", rekao je Čučković.

On se ovom prilikom zahvalio Komisiji za poljoprivredu GO Obrenovac na brzoj i efikasnoj pomoći za meštane čija je poljoprivredna mašina bila oštećena na ovom mostu.

"Danas je započeta prva faza, uklanjamo stari most. Sa prvim lepim danima započećemo izgradnju novog mosta i same konstrukcije. Mi smo prethodno na ovom prostoru očitili obodno gravitacioni kanal u dužini od pet kilometara", kazao je Dejan Kamber, savetnik predsednika Gradske opštine Obrenovac.

Milan Stojić, član Saveta mesne zajednice Skela, izrazio je zadovoljstvo povodom izvođenja ovih radova s obzirom na to da poljoprivrednicima nije bio omogućen pristup parcelama i da su mnogo vremena i sredstava gubili kako bi došli do svojih njiva. Osim toga, Stojić je najavio i nastavak ostalih infrastrukturnih radova u Skeli.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE