Obrenovac, 05.07.2020

Sve slu┼żbe spremne za po─Źetak zimske sezone


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.10.2017.
┼átab za vanredne situacije GO Obrenovac odr┼żao je sednicu, nakon koje je javnost obave┼ítena o tome da danas po─Źinju tople probe

Foto:Printscreen


´╗┐

Ovo saopštenje odnosi se i na podatak da ─çe domovi Obrenov─Źana biti topli i pre zvani─Źnog po─Źetka grejne sezone.

"Iza JKP "Toplovod" je šest meseci zaista intenzivnog rada, koji nije zabele┼żen u dosadašnjoj istoriji preduze─ça. Naši radnici se herojski izneli sveobuhvatne radove na podstanicama, ventilima. Na današnji dan po─Źinjemo sa toplim probama. Dakle, prvi put u Srbiji sistem je u proteklih 15 dana spremljen u potpuno hladnom re┼żimu, sa hladnom cirkulacijom u svim domovima. Do predve─Źerja o─Źekujemo da radijatori budu topli na preko 80% konzuma. Ponovo apelujemo na gra─Ĺane da ne zovu sa ┼żalbom da nema grejanja, jer su ovo tople probe, koje po─Źinjemo 15 dana pre zvani─Źnog po─Źetka grejne sezone, " rekao je Boris Ivkovi─ç, direktor JKP "Toplovod".

Na sednici su aktivno u─Źestvovali svi ─Źlanovi zimske slu┼żbe, koja je u potpunosti spremna za naredni period.

"Danas smo vodili razgovore na temu spremnosti javnih preduze─ça i svih subjekata koji u─Źestvuju u poslovima zimske slu┼żbe. Ono što je ohrabruju─çe jeste da su svi izjavili da su potpuno spremni, da ─çe njihovi planovi biti realizovani na vreme. Bi─çe anga┼żovani dodatni kapaciteti, kako bi naša opština bila potpuno spremna i mi svi zajedno do─Źekali spremno grejnu sezonu, " navodi Zoran Lap─Źevi─ç, rukovodilac stru─Źno-operatvnog tima zimske slu┼żbe GO Obrenovac.

Iz Javnog preduze─ça za izgradnju "Obrenovac" ka┼żu da su pripreme odavno u toku i da ne─çe dozvoliti iznena─Ĺenja ni u slu─Źaju ekstremnih situacija.

"Javno preduze─çe za izgradnju ove godine, kao i prethodnih godina, ve─ç je krenulo u pripremu za sve ono što je potrebno da bismo zimu do─Źekali kako treba. Po─Źetkom jeseni mislimo o zimi, o snegu, o svim eventualnim nepogodama koje zima mo┼że da donese. Zbog toga smo, osim novih radnih mašina, spremili i kompletne agregate koji su nam potrebni za zimsku slu┼żbu. To se pre svega odnosi na so i rizlu. Trenutno na našem stanju u magacinu imamo 25 tona soli i 250 tona rizle, a u postupku smo javne nabavke za još toliko soli i rizle. Tako ─çemo u narednih pet meseci biti kompletno spremni i za ekstremne zimske uslove. Ono što je veoma bitno jeste da raspisujemo javnu nabavku za podizvo─Ĺa─Źa, preduze─çe koje ─çe nam pomagati na ─Źiš─çenju nekategorisanih puteva, " kazao je direktor JP za izgradnju "Obrenovac" Milan Marošanin.

I Javno komunalno preduze─çe "Obrenovac" ─çe dati zna─Źajan doprinos zimskoj slu┼żbi, jer ─çe, u zavisnosti od potreba, anga┼żovati i ljudstvo i mehanizaciju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE