Obrenovac, 22.02.2020

SMOTRA ZIMSKE SLU┼ŻBE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.12.2016
Zimska slu┼żba gradske op┼ítine Obrenovac danas je odr┼żala smotru i pokazala spremnost za zimsku sezonu

Foto:Facebook


´╗┐

Na smotri mehanizacije i ljudstva na poligonu kod Javnog komunalnog preduze─ça radnike javnih preduze─ça obišao je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav ─îu─Źkovi─ç.

Direktor JKP ''Obrenovac'' Zoran Lap─Źevi─ç tom prilikom rekao da je zimska slu┼żba potpuno spremna za zimske dane.On je naglasio da su i ove godine utvr─Ĺene su nadle┼żnosti prilikom odr┼żavanja puteva na podru─Źju opštine Obrenovac u toku zime. Lap─Źevi─ç je podsetio da je nadle┼żnost opštine Obrenovac peša─Źke zone i nekategorisani putevi dok javno preduze─çe ''Beogradput'' odr┼żava sve saobra─çajnice na teritoriji GO Obrenovac, naselja i putne pravce. Lap─Źevi─ç je naglasio da je svaka zgrada dobila odre─Ĺenu koli─Źinu soli .


Pomo─çnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlovi─ç rekao je da je pre smotre odr┼żan veliki broj sastanaka zimske slu┼żbe.

- Svim ─Źlanovima tima su podeljeni zadaci na terenu kako bi se znalo ko šta radi. Sa savetima mesnih zajednica smo dogovorili da na svojoj teritoriji utvrde gde ima starih i bolesnih kako bi se potrudili da do tih ljudi stalno budu ─Źisti putevi i da im bude omogu─çena komunikacija sanitetskim vozilima - kazao je Manojlovi─ç.

─îlanovi tima podeljeni su u ─Źetiri pravca, svaki pravac ima─çe jednu nadle┼żnu osobu i na taj na─Źin bi─çe raspore─Ĺena mehanizacija i ljudstvo. ─îlanovi operativnog tima zimske slu┼żbe u stalnom su kontaktu radi efikasnijeg reagovanja ukoliko do─Ĺe do problema usled obimnijih padavina.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE