Obrenovac, 15.07.2024

ALEKSANDAR VUČIĆ KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 06.03.2022.
Aleksandar Vučić je kandidat koalicije Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve - rekla je Ana Brnabić na konferenciji nakon Predsedništva SNS.

Foto:ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
Aleksandar Vučić lider SNS kandidat je te stranke i njene kolaicije za predsednika Srbije na izborima 3. aprila. To je saopštila Ana Brnabić, članica Predsedbištva SNS, posle današnje sednice.

- Idemo po istoriju i da napravimo nikada ubedljiviju pobedu u prvom krugu. Odmah pocinjemo prikupljanje potpisa - rekla je ona i napomenula da je to trebalo da počne u 11 sati, ali da se malo kasni zbog obaveza i razgovora koje je Vučić imao sa ambasadorima i drzavnicima. 


Kako je rekla, u istorijsku pobedu veruju iz nekoliko razloga:

- Zato što rezultati govore o tome kakav je Vučić kandidat, zato što je u ovom trenutku najvažnija stabilnost, a dve stvari o kojima ćemo pričati i koje su slika Vučića kao kandidata su upravo mir i stabilnost. Treći razlog je njegova ozbiljnost i posvećenost, i predanost Srbiji, srpskom narodu i građanima Srbije - istakla je Brnabić.

To govori o tome i kakva će biti kampanja, rekla je Brnabić i ukazala da će Vučiću obaveze prema Srbiji biti na prvom mestu, a na drugom stranka, koalicija i kampanja.

Posle sednice Predsedništva, lider stranke Aleksandar Vučić razgovarao je sa Ivicom Dačićem (SPS) i Ištvanom Pastorom (SVM).

Kampanja počinje u Jablaničkom okrugu sutrašnjim mitingom u Leskovcu i 18 sati.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE