Obrenovac, 02.02.2023

ŠAPIĆ: Da u naredne četiri godine uradimo 80 do 100 parkova


Izvor: B92 | Obrenovac, 04.03.2022.
Kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio da bi Beograd mogao da bude grad poznati po velikom broju zelenih površina.

Foto:INFO TIM SNS
Kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio da bi Beograd mogao da bude grad poznati po velikom broju zelenih površina.

 

Istakao je da će postaviti sebi cilj da se u naredne četiri godine, uradi između 80 i 100 parkova.

 

"Od Beograda možemo da napravimo grad koji će biti poznat po tome što ima veliki broj zelenih površina, sportskih terena, igrališta, prostora u kojima, ne samo deca, nego i najveći broj ljudi provodi svoje slobodno vreme. Voleo bih da postavimo cilj da u naredne četiri godine na teritoriji grada uradimo izmedju 80 i 100 parkova", rekao je Šapić.

 

- On je naglasio da su parkovi važni za sve Beograđane, posebno najmlađe, koji u eri digitalizacije, nažalost, sve više vremena provode za računarima i telefonima, a sve manje u parkovima i na sportskim terenima. Dodao je da parkovi puno znače i vlasnicima kućnih ljubimaca i svaki bi, kaže, trebalo da ima posebnu zonu namenjenu isključivo njima. Važni su i našim najstarijim sugrađanima, da mogu tamo da provode vreme, druže se i razgovaraju sa svojim vršnjacima, dodao je Šapić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE