Obrenovac, 09.07.2020

Film 'Pad anđela' u Domu kulture (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.08.2019.
Akcioni triler koji pomera granice...

Foto:Promo
Treće poglavlje filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Džeraldom Batlerom i oskarovcem Morganom Frimanom u glavnim ulogama.

Nakon pokušaja atentata nad predsednikom Sjedinjenih Američkih Država, Alana Trambula (Morgan Freeman), njegov čovek od poverenja, tajni agent Majk Baning (Gerard Butler) je zbog toga nepravedno optužen i uhapšen.

Tokom bekstva on mora da se suoči sa poterom svoje sopstvene bezbedonosne službe i da dokaže da neko drugi ugrožava predsednika. U tu svrhu će se povezati sa neobičnim saveznicima da bi sprao ljagu sa svog imena, da zaštiti svoju porodicu i spreči napad na državu velikih razmera.

Prvi deo Pad Olimpa (Olympus Has Fallen) na blagajnama je imao zaradu od 161 miliona dolara a drugi deo Pad Londona (London Has Fallen) je zaradio 205 miliona dolara.

Scenario filma i ovog puta potpisuju Creighton Rothenberger i Katrin Benedikt, autori prethodnog dela, a za produkcijom filma stoje Gerald Butler, Mark Gill, Alan Siegel, John Thompson i Matt O'Toole.

Projekcije:

Subota, 31. avgust i nedelja, 1. septembar u 20.00 časova

Cena ulaznice: 300 dinara

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE