Obrenovac, 09.07.2020

'Angry Birds 2' u bioskopu SKC-a (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 16.08.2019.
Nova uzbudljiva avantura stiže u Obrenovac!

Foto:Promo
U filmu „Angry Birds 2“ rat, koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada se prekida kada se pojavi treće, zajednička, opasnost. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba pred sobom imaju potpuno novog neprijatelja koji želi preuzeti ostrvo.

Ovaj put ptice i prasići moraju da se odluče za saradnju jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. „Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca.

Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je za kratko vreme zaludeo svet. Radi se o mega-popularnoj franšizi video igrica nastaloj u decembru 2009. godine koja je od tada doživela pravu eksploziju i proširila se sa mobilnih uređaja na konzole za igranje igrica i kompjutere.

Sa preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama nosi titulu apsolutnog rekordera u broju pruzetih aplicakija neke besplatne igre u istoriji. Sama igra nazvana je najvećim uspehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije. Zbog toga nije ni čudno da filmske realizacije nižu ovakve uspehe.

Projekcije:

Subota, 24. i nedelja, 25. avgust u 18.00 časova

Cena ulaznice: 300 dinara

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE