Obrenovac, 25.08.2019

Premijerno izvedena predstava 'Belka'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.05.2018.
Roditelji mališana iz vrtića 'Cvrčak' još jednom su nasmejali najmlađe Obrenovčane

Foto:lokalnenovine.rs
Predstava „Medvedova ženidba“ im je poslužila da probiju led i ovog puta su na veliku scenu Doma kulture stali još bolji i još sigurniji u svoje ciljeve. „Belka“ je poslala lepu i izuzetno snažnu poruku, izmamila deci osmeh na lice, ali je jednoj devojčici posvetila posebnu pažnju.

Naime, sva sredstva prikupljena od prodaje karata za ovaj zanimljivi pozorišni komad opredeljena su za lečenje devojčice Ive Dukić iz Obrenovca. Tako su roditelji, uz aplauze svojih mališana, pesmom, igrom, glumom, više nego originalnim kostimima, ali posebno humanim gestom, oduševili ceo Obrenovac.

Predstava „Belka“ je ponovo produkt veoma pozitivne energije, kao i odlične saradnje na relaciji roditelj – vaspitač. Na sceni su se našli ovčica, čobanica, čobanin, vuk, jež, zec, ali i prepredena lisica. Premijeru je u potpunosti ispratila i poruka da lepota dolazi iznutra i da odelo nije ono što čini čoveka.

Na ovaj humani poziv odgovorilo je 15 roditelja koji će se truditi da i u narednom periodu novim izvođenjima predstave, ali i pripremom drugih komada, obraduju svu decu Obrenovca.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE