Obrenovac, 09.07.2020

BENDOVER POD PLATANIMA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.07.2019.
Pobednici 53. Zaječarske gitarijade nastupili su pred obrenovačkom publikom

Foto:lokalnenovine.rs
Rok sastav Bendover održao je koncert pod platanima SKC-a, u okviru manifestacije "Obrenovačko leto". Nakon trijumfa na 53. Zaječarskoj gitarijadi, ova grupa je priredila Obrenovčanima pravi spektakl.

Frontmen grupe Miloš Došić - Buca kaže da su koncerti na domaćem terenu nešto posebno i nada se da će ih u budućnosti biti još više.

"To nije trema. to je neka pozitivna nervoza. Što se mene lično tiče, kao Obrenovčanina, ja sam jako ponosan i pravi sam lokal patriota. Mnogo volim svoj grad i mnogo mi je žao što u samom gradu bendovi nemaju gde da sviraju. Nadam se da će se to u bliskoj, pa i u daljoj budućnosti, promeniti", kazao je Miloš.

Zaječar je svakako uspeh koji im je obeležio celu godinu. Odlazak bez velikih očekivanja ipak im je doneo pobedu, a publiku ove velike manifestacije upoznali su sa svoje dve nove pesme.

Bendover nastavlja da širi svoj zvuk gde god postoje ljubitelji rok muzike, a uporedo sa tim, radiće na novim pesmama i spotovima.

"Snimićemo dva ili više spotova, videćemo koliko će biti potrebno. Sviraćemo što više, po velikim festivalima, malim festivalima, klubovima", rekao je frontmen grupe.

Miloš Došić - Buca član je Bendovera od 2017. godine, a ovaj sastav čine i Ivan Dačić (bas-gitara), gitaristi Vladan Vučić i Goran Pantić i bubnjar Mario Milićević.

Obrenovčani su sinoć svojim reakcijama pokazali ljubav prema rokenrol muzici, ali i to koliko je baš nastup ove grupe doprineo "Obrenovačkom letu".

"Rokenrol je nešto mnogo više od onoga što mi mislimo da jeste. Sve ono što osetim u sebi dok sviram, dok pevam, jeste nešto što ne može da se objasni. Tako da ne može da se objasni da li to može da umre, da li treba da umre i ko smo mi, na kraju krajeva, da odlučujemo. Rokenrol je nastao iz sasvim nekih drugih muzika, iz rokenrola će da nastane neka druga muzika, ali čistokrvni rokenrol je živ dok su mu deca verna", kazao je Miloš Došić - Buca.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE