Obrenovac, 22.08.2019

Odigrana predstava 'Bez pogovora' u Biblioteci (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.07.2018.
Obrenovčani bez pogovora ispratili još jedan izvanredan pozorišni komad

Foto:lokalnenovine.rs
U Biblioteci "Vlada Aksentijević", u okviru kulturne manifestacije "Obrenovačko leto", izvedena je predstava "Bez pogovora". Ova drama sa elementima komedije jeste ispitna predstava master studenata glume u klasi prof. Vide Ognjenović – Milana Uzelca i Ognjena Drenjanina.

Rađeno po tekstu Harolda Pintera, ovo delo akcenat stavlja na slobodu čoveka, govori o tome šta tu istu slobodu ograničava. Ben i Gas, dva u potpunosti različita lika, publici nude dijametralno suprotne poglede na svet. Predstava "Bez pogovora" premijerno je izvedena u Kulturnom centru "Čukarica" krajem maja, gde je odigrana i prva repriza. Nakon toga pobrala je isključivo pozitivne kritike od strane publike u Narodnom pozorištu.

Oduševljeni predstavom bili su i Obrenovčani, koji su u velikom broju došli da podrže još jednu manifestaciju "Obrenovačkog leta". Dvorište Biblioteke ispunjeno je do poslednjeg mesta i svi su pomno pratili reči Harolda Pintera pretvorene u replike sada već diplomiranih glumaca Ognjena Drenjanina i Milana Uzelca.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE