Obrenovac, 09.07.2020

'Bilo jednom u Holivudu' u Domu kulture (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 16.08.2019.
Film Kventina Tarantina na bioskopskom platnu SKC-a

Foto:Promo
Ljubavno pismo Kventina Tarantina filmskoj industriji 1969. godine - ostvarenje pod nazivom „Bilo jednom...u Holivudu“, po zaradi je oborilo rekord već prvog vikenda prikazivanja na blagajnama bioskopa u Americi.

Po ostvarenoj zaradi od 41 miliona dolara, „Bilo jednom...u Holivudu“ prevazišao je Tarantinov epski film „Prokletnici“ (Inglorious Bastards) iz 2009. godine. Uspehu filma svakako je doprinela i sjajna glumačka ekipa koju je Tarantino okupio – Bred Pit, Leonardo Dikaprio, Margo Robi...

Radnja filma „Bilo jednom...u Holivudu“ vraća gledaoce u šesdesete godine prošlog veka i prati glumca Rika Daltona (Leonardo Dikaprio), bivšu zvezdu TV serije i njegovog kaskadera Klifa Buta (Bred Pit) na putu pronalaska svog mesta pod suncem u filmskoj industriji.

Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi ere, 1969. godine u Los Anđelesu. To je ujedno i vreme poslednjih trzaja zlatnog Holivuda. Rik i Klif pokušavaju da se izbore za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju.

Uz Leonarda Dikaprija, Breda Pita i Margo Robi u filmu ćemo videti i ostala velika holivudska imena kao što su dobitnik nagrade "Oskar" Al Paćino, Brus Dern, Tim Rot, Timoti Olifant, Kurt Rasel, Dakota Fening, Dejmijan Luis i mnogi drugi.

Projekcije:

Subota, 24. avgust i nedelja, 25. avgust u 20.00 časova

Cena ulaznice: 300 dinara

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE