Obrenovac, 25.06.2019

U SKC-u odigrana predstava 'Bajkotres'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.12.2018.
Obrenovački glumci poželeli su svojim najmlađim drugarima srećnu Novu godinu i predstojeće praznike

Foto:Printscreen
Pozorišna sala Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac“ poslužila je kao odlično mesto za okupljanje omiljenim junacima neprevaziđenih dečijih bajki. Predstava „Bajkotres“ oduševila je najmlađu obrenovačku publiku, ali i njihove roditelje, bake i deke.

„Mi smo marljivo radili na spremanju ove predstave, pre svega kako bismo obradovali obrenovačke mališane. Mislim da ih jednom lepom i pozitivnom energijom uvodimo u novogodišnje praznike“, rekao je glumac Ognjen Drenjanin.

Dobra vila, strašan lav i Petar Pan jesu deo jednog izuzetno osmišljenog kolaža scena iz najpopularnijih priča. Ono što je izazvalo posebne ovacije jeste i trenutak kada je sve prisutne pozdravio dobro poznati čika u crveno-belom odelu.

„Oteo me je Baltazar. To je bilo strašno, jedna ozbiljna pustolovina, ali mi je na kraju Petar Pan pomogao, on me oslobodio. Stigao sam svima da podelim poklone“, kazao je glumac Peđa Damnjanović koji se ovog puta našao u ulozi Deda Mraza.

Da je obrenovačko pozorište ostvarilo veoma lep i prijateljski odnos sa najmlađima, i da se radi o odličnim komadima, potvrđuje i činjenica da je predstava „Maza i Lunja“ naišla na izuzetno pozitivne reakcije.

Glumačku ekipu koju čine Nataša Balog, Biljana Todorović, Peđa Damnjanović i Ognjen Drenjanin, iskoristila je ovu priliku da čestita sve novogodišnje i božićne praznike.

„Srećna Nova godina svim našim drugarima, mamama, tatama, bakama, dekama. Želimo im mnogo, na prvom mestu zdravlja, uspeha, sreće, da budu dobri u školama, da imaju dobre ocene i, naravno, da u vrtićima budu dobri drugari jedni drugima“, poručio je Peđa Damnjanović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE