Obrenovac, 13.08.2022

NOVA OGLEDALA ZA BALETSKI STUDIO ”L DANCE”


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 09.05.2022.
Gradska opština Obrenovac donirala je ogledala Baletskom studiju L Dance

Foto:obrenovac.rs


Komisija za kulturu opštine Obrenovac, u prethodnom periodu nastojala je da kroz direktnu komunikaciju sa predstavnicima organizacija iz oblasti kulture, kao i kroz projektno finansiranje aktivnosti pomogne realizaciju kulturnih sadržaja.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković naglasio je, da će u budućem periodu, pored velikih infrastrukturnih projekata, fokus biti stavljen upravo na razvoj kulture.

–Na ovaj način pokazujemo da smo uz naše balerine i svu decu koja se bave baletom, a sve sa ciljem da im otvorimo dovoljno prostora za ostvarenje svih planova u budućnosti – naveo je Čučković i dodao da pored programa ”Eko dinar” koji umnogome doprinosi razvoju sporta na teritoriji opštine Obrenovac, uz Komisiju za kulturu, nadalje će se sistemski raditi na razvoju kulturnih sadržaja.

Predstavnica Baletskog studija ”L Dance” Lidija Bukurović ovom prilikom naglasila je, da će ogledala koje je donirala opština Obrenovac, doprineti boljem radu baletske škole.

– Drago nam je što postoji neko ko ima volju da sasluša potrebe umetnika i ljudi iz oblasti kulture. Opština nam je izašla u susret i donirala nam ogledala. Naglasiću, da su ogledala jako bitna u radu sa decom, pored lepog osećaja kada plešu, sada će imati i mogućnost da lakše uoče sve svoje greške – rekla je Bukurović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE