Obrenovac, 20.01.2019

Održana predstava „Čorba od kanarinca“ (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 20.12.2017.
Šta se sve dešava u igri zvanoj „brak“ ?

Foto:lokalnenovine.rs
Glumci Malog Amaterskog Teatra premijerno su, u pozorišnoj sali SKC-a, izveli predstavu “Čorba od kanarinca”. Replike, između kojih se čuo smeh zadovoljne publike, približile su još jednom čari muško-ženskog odnosa i zapleta nazvanog “brak”.

„Ponovo smo se okupili da uradimo ovu lepu predstavu, jednu životnu lepu priču. Kuriozitet predstave je što mladi bračni par, uprkos predstavi, igra bračni par i u privatnom životu. To su Dejan i Aleksandra Petrović“, kaže Miroljub Đorđević ispred Malog Amaterskog Teatra.

Ovom pozorišnom komadu doprineli su i glumci Filip Blažić i Marija Maljković. Čitava predstava prožeta je uočljivom energijom, koja je posledica odličnog i dugogodišnjeg poznanstva članova MAT-a.

„Medu igra moj suprug, gde ćete bolje poznanstvo. Sa Fićom se poznajem sedam godina, Mariju upoznajem sada, ali imam tu sreću da posle toliko godina, posle „Čuda u Šarganu“, stanem na ovu scenu i osećam miris ovih predivnih dasaka“, ističe Aleksandra Petrović, glumica MAT-a.

Ona se našla u ulozi devojke koja treba da stane na „ludi kamen“ posle 13 godina veze.

„Jelena Vladisavljević je devojka koja je 13 godina sa Medom u vezi i konačno se udaje. Međutim, oni pokušavaju da odglume taj brak u pet minuta. Šta će se u tih pet minuta stvarno desiti čini veći deo ove predstave“, objašnjava Aleksandra.

Trud, rad i posvećenost neophodni su za svaku predstavu, a ono što ukazuje na kvalitetan komad jeste i ono bez čega se glumci Malog Amaterskog Teatra ne upuštaju u nove izazove.

„Ljubav prema pozorištu, to je ono osnovno. Ja kažem, mnogi od nas ne bi uopšte izašli iz kuće da nije neke probe ili premijere. Odmah posle ovoga radimo „Banjsko leto“, po tekstu našeg pokojnog Pavla Nikolića“, rekao je Miroljub Đorđević.

Do novih ostvarenja, publika će se sigurno iznova radovati zanimljivoj „Čorbi od kanarinca“.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE