Obrenovac, 13.12.2018

Predstava“Deda Mrazovo novo odelo“


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.12.2017.
U utorak 26.decembra od 19h predstava će biti odigrana u Biblioteci u Obrenovcu , a u sredu 27.decembra od 19 časova u Kreativnoj bašti u ulici Vojvode Mišića.

Foto:Promo
U duhu novogodišnjih praznika Pasco pozorište dvorište će za mališane odigrati predstavu "Deda Mrazovo novo odelo". Predstava će biti odigrana u dva termina na dve različite lokacije.

U utorak 26.decembra od 19h predstava će biti odigrana u Biblioteci "Vlada Aksentijević" u Obrenovcu , a u sredu 27.decembra od 19 časova u Kreativnoj bašti u ulici Vojvode Mišića.

U Kreativnoj bašti  glumcima će se pridružitu i deca iz dramskog zabavišta kao i  fejs painting umetnik a organizovano je i fotografisanje sa Deda Mrazom. Program u Kreativnoj bašti počinje od 18 časova oslikavanjem lica mališana, nastavlja se od 18.40 predstavom "Ćiribu, ćiriba stiže Nova godina" polaznika dramske radionice PASCO, da bi u  19 časova bila odigrana predstava "Deda Mrazovo novo odelo".

Mališani će biti u prilici da se druže sa patuljcima, Snežanom, Baba Rogom, vilenjacima Kićom i Vićom, Hugom, Žoržem i Deda Mrazom.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE