Obrenovac, 15.02.2019

Filmski vikend u Domu kulture


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.02.2018.

Foto:Facebook/Sportsko-kulturni centar,Promo
Na repertoaru bioskopa Doma kulture, danas i sutra, za svakoga po nešto...

Od 18:00 časova biće prikazan animirani-sinhronizovani film "Mali vampir", te su sedišta u obrenovačkom bioskopu prvenstveno rezervisana za naše najmladje sugradjane.

Omiljeno štivo dečaka Antona su strašne priče, posebno o vampirima.

Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štaviše postaju i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja.

Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija - otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

Od 20:00 časova možete pogledati film o istinitom događaju i aferi "Pentagon Papers", odnosno ulozi koju su u njoj odigrale novine.

Film Doušnik, gde dvoje najslavnijih glumaca svoje generacije, trostruka Oskarovka Meril Strip i dvostruki Oskarovac Tom Henks po prvi put igraju zajedno u istorijskoj političkoj drami Stivena Spiberga.

Radnja je fokusirana na objavu pentagonskih dokumenata u Vašington Postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o vijetnamskom ratu. Pentagonski dokumenti predstavljaju niz službenih dokumenata američkog ministarstva odbrane koji su poručili tako što ih je vojni analitičar Danijel Elsberg dostavio novinarima.

Cena ulaznice za obe projekcije je 250 dinara

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE