Obrenovac, 15.02.2019

ZNAO JE KAKO SE POSTAJE Å AMPION (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine/Agencijska vest | Obrenovac, 09.02.2018
Nebeska udica…sada je na nebeskim…daskama…

Foto: Printscreen
Srpski glumac Nebojša Glogovac jutros je izgubio najvažniju, životnu bitku. Preminuo je u 48. godini posle teške bolesti.

Podsetimo, Glogovac se protiv najteže bolesti borio do poslednjeg daha, a pre 10 dana hitno je primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno. Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć i posle konsultacija sa tamošnjim lekarima vratio se u Beograd. Lečio se na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Srbije, gde je primao terapije.

Iznenadna vest o smrti poštovanog i cenjenog glumca duboko je potresla srpsku javnost i njegove kolege, koji su u šoku i neverici. Za sobom je ostavio dva sina i ćerkicu. Napustio nas je tako mlad, ali čeka ga mesto u čuvenoj Nebeskoj kafani, rame uz rame sa najvećim velikanima srpskog glumišta. Na društvenim mrežama reagovale su brojne "delije", kažu da će u znak ljubavi prema našem glumcu već na meču sa CSKA (utorak) spremiti tranaperent kojim će ga ispratiti u večnost. Tokom Nebojšine borbe sa teškom bolešÄ‡u, FK Crvena zvezda je u znak podrške na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici nedavno objavila: "Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže... i pobediš", bila je poruka sa Zvezdinog severa, uz poruku: "Pobedićeš". "On bira i u svoje rajsko naselje poziva najbolje! Neka ti je večna slava veliki glumče i časni čoveče!", napisala je Ljiljana Blagojević Srceparajuću poruku povodom smrti Glogovca uputio je i popularni glumac iz njegove generacije Sergej Trifunović. - Ne znam šta bih ti rekao, što već ne znaš. Jedino što bih mogao da ti kažem je, da kad dođe moj čas, voleo bih da me ti sačekaš tamo - napisao je Sergej. Ispred ulaza u zgradu u kojoj je Nebojša živeo vlada muk. Svako ko je prošao stao je bar na sekund i u tišini gledao usamljenu ružu kako stoji naslonjena uz vrata.

Neka mu je večna slava.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE