Obrenovac, 16.07.2019

Obrenovačke balerine nastupile pod platanima SKC-a


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.08.2018.
Baletski studio 'Idea' i ove godine oplemenio program 'Obrenovačkog leta'

Foto:Printscreen
Na otvorenoj sceni pod platanima SKC-a koncert su održale članice baletskog studija „Idea“. Kao i svih prethodnih godina, balerine su, u okviru manifestacije „Obrenovačko leto“, pokazale svojim sugrađanima korake koji ni publiku širom zemlje i sveta nisu ostavili ravnodušnom.

Nakon održanog godišnjeg koncerta krajem juna, devojke su se uputile na festival u Bugarsku, da potom usledio zaslužen odmor. Tokom cele godine bile su deo različitih takmičenja i projekata, ali, kako i same kažu, uvek rado i sa posebnim zadovoljstvom nastupaju pred Obrenovčanima.

Sugrađane koji pažljivo prate program „Obrenovačkog leta“ balerine iz studija „Idea“ počastile su klasičnim, modernim i džez baletom. Osim toga, one su prikazale i deo projekta „Pesmo moja, zakiti se cvetom“ sa koreografijama urađenim na osnovu stihova srpskih romantičara.

Koncert sa više od 20 plesnih tačaka ujedno je bio i deo pripreme za predstojeću sezonu. Intenzivan rad za sve članice baletskog studija „Idea“ počinje već od septembra, kada će se vršiti i upis novih članova. Talentovane i uspešne Obrenovčanke pozvale su sve devojčice da im se pridruže, kako na domaćoj, tako i na scenama širom sveta.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE