Obrenovac, 12.07.2020

Održan koncert Baletskog studija 'Idea'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.07.2019.
Obrenovačke balerine predstavile su koreografije kojima su osvajale medalje širom sveta

Foto:lokalnenovine.rs
Koncert pod nazivom "Na početku leta - lepota baleta" održan je pod platanima Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac". Baletski studio "Idea" priredio je, u okviru manifestacije "Obrenovačko leto", niz koreografija koje su još jednom zasenile čitavu publiku.

Aleksandra Stojanović, koreograf Baletskog studija, rekla je da je "Obrenovačko leto" u srcima svih balerina i da uvek pružaju maksimum ovoj manifestaciji, bez obzira na odmore i letnju sezonu koja je počela.

Ona ističe i da je veoma ponosna na uspehe u prethodnom periodu i navodi da su balerine briljirale na svim nastupima.

O tome govore i brojne medalje osvojene na festivalima širom sveta. Među najznačajnijim je svakako festival održan u Španiji na kom je Baletski studio "Idea" osvoji sedam prvih mesta u dečijem, juniorskom i seniorskom uzrastu, dva druga mesta, dva treća mesta i jednu specijalnu nagradu za koreografiju "Snijeg pade na behar, na voće".

Osim toga što su se trudile da predstave svoj grad i svoju zemlju u najboljem svetlu, obrenovačke balerine uživale su i u brojnim posetama Italiji, Španiji i Fancuskoj.

Na visini zadatka bile su i tokom koncerta pod platanima i sada je pred njima zasluženi odmor. Septembar će im doneti novi početak, nove koreografije, kostime, ali i nove članove.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE