Obrenovac, 09.07.2020

'To: Drugo poglavlje' u bioskopu SKC-a (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.08.2019.
Jezivi klovn stiže i na obrenovačko bioskopsko platno!

Foto:Promo
Čini se kao da je nedavno kultni horor film "To" dobio svoj rimejk i ponovo bio na velikim platnima širom sveta. Dve godine je prošlo od nove verzije filma "To", a drugi deo je već tu.

Još od izlaska prvog trejlera, sve ukazuje na to će nastavak pod nazivom "To: Drugo poglavlje" biti jeziviji od prvog. I same scene koje su već ugledale svetlost dana lede krv u žilama...

U drugom delu filma, Penivajz je budan i gladan dece, ali i osvete. Kako se ZLO ponovo vraća svakih 27 godina u grad Deri Mejn, "IT: Chapter Two" spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri decenije.

U najavi vidimo sada odraslu Beverli, koju igra Džesika Čestejn (Molina igra, Interstelar), kako se vraća kući u kojoj je odrasla, samo da bi saznala da tu živi jedna od onih čudnih bakica od koje sve prolaze žmarci.

Običan razgovor veoma brzo postane napet i nelagodan. Drama eskalira kada jeziva bakica ode po kolače (jer jezive bake uvek imaju kolače u rerni), a Beverli primeti poznato lice iz cirkusa kako je gleda sa požutele slike.

I bakica je niko drugi nego - Penivajz.

Film je režirao Endi Mušeti, a glume Džejms Mekavoj, Džesika Častin, Bil Hader, Džej Rajan, Džejms  Renson, Endi Bin i Isaija Mustafa kao odrasli članovi Losers kluba, dok Bil Skarsgard ponovo glumi klovna Penivajza.

Projekcije:

Subota, 7. i nedelja, 8. septembar u 20.00 časova

Cena ulaznice: 300 dinara

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE