Obrenovac, 04.07.2020

COTK 'TENT' ODRŽAO JAVNI ČAS FOLKLORA (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.09.2019.
Tentovci su na gradskom trgu pokazali kako se spremaju za nastupe širom zemlje i sveta

Foto:lokalnenovine.rs
Članovi Centra za očuvanje tradicije i kulture "TENT" održali su sinoć na gradskom trgu javni čas folklora. Sa velikim brojem okupljenih sugrađana družile su se sve sekcije Centra - folklorni ansambli, polaznici škole folklora, veterani, Narodni orkestar, škola orkestra, pevačka grupa "Đurđe" i hor "Obrenovačke devojke".

Obrenovčani su imali priliku da vide kako izgledaju pripreme za nastupe širom zemlje i sveta. Dlanove nisu štedeli ni pri ovom susretu sa Tentovcima, koji su još jednom pokazali da se titula najboljih ambasadora kulture stiče samo napornim radom i trudom.

Posebno oduševljenje izazvali su nastupi najmlađih folkloraša. Zanimljivo je da ništa manje volje za igrom nisu imali ni veterani, čija je igra prizvala gromoglasne aplauze.

COTK "TENT" je i ovog puta preneo samo deo sjajne atmosfere koja vlada među sekcijama. Svi oni kojima se dopao njihov način rada i žele da se pridruže ovoj velikoj porodici, to mogu učiniti svakog radnog dana od 19 do 21 čas u prostorijama Sokolskog doma.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE